Συναγερμοί

Το 2019 σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκαν 22.107 κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες και 7.916 σε καταστήματα. Τα παραπάνω στατιστικά επιβάλουν την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στα καταστήματα, εταιρίες και οικίες όπως και τον εκσυγχρονισμό τους σε περίπτωση που αυτά είναι πεπαλαιωμένα. Η πεποίθηση ότι με μια κλειδαριά ασφαλείας ή ένα απαρχαιωμένο σύστημα συναγερμού είμαστε απόλυτα προστατευμένοι, είναι εντελώς λανθασμένη. Για τις κλειδαριές ασφαλείας σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα τους στην αγορά κυκλοφορούν video παραβίασης τους στο web, όπως και για τους συναγερμούς σε περίπτωση που γίνεται επικοινωνία μόνο με τηλεφωνική γραμμή, είναι πολύ εύκολο να κοπεί το καλώδιο τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα την μη έγκαιρη προειδοποίηση. 

Η KMP Solutions σας προτείνει λύσεις σε μεγάλη γκάμα εξοπλισμού και κατασκευαστών ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα. Ειδικότερα στα ήδη δοκιμασμένα και αξιόπιστα ενσύρματα συστήματα συναγερμού, η σημερινή τεχνολογία μας επιτρέπει να σας προτείνουμε εξίσου αξιόπιστες ασύρματες λύσεις με συχνότητα λειτουργίας στα 868MHz τα οποία μειώνουν κατά πολύ τις παρεμβολές ενώ παράλληλα έχουν το πλεονέκτημα της μείωσης αντιαισθητικών παρεμβάσεων στον χώρο σας (καλωδιώσεις, κανάλια). 

Επίσης σας παρέχει πιστοποίηση με άδεια από την ΕΛΑΣ. Απόλυτη ασφάλεια για κάθε ανάγκη με τα κορυφαία συστήματα συναγερμού. Άμεση Τοποθέτηση. 

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας!


Σύστημα Συναγερμού Paradox

SP4000 / SP5500 / SP6000 / SP7000

Τα Spectra είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτιριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 32 ζώνες προστασίας. Τα διευρυμένα κέντρα Spectra παρέχουν περισσότερες δυνατότητες όπως η εφαρμογή StayD που απλοποιεί τη ζωή σας και το καθιστά ασφαλέστερο, προστατεύοντας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αφοπλίσετε το σύστημα -  ακόμη και κατά την είσοδό σας σε μια οπλισμένη περιοχή. 

EVO192 / EVO HD

Όλα τα κέντρα της σειράς DigiPlex EVO παρέχουν υψηλότερο επίπεδο προστασίας για τράπεζες, υψίστης ασφαλείας,   στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτήρια καθώς και πολυτελείς κατοικίες που η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα κέντρα Digiplex EVO ενσωματώνουν και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης.                                                                                                                                             

MG500 / MG 5050 / MG 6250

Η σειρά Magellan με αμφίδρομα ασύρματα συστήματα ασφαλείας σας προσφέρει ένα  συνδυασμό ασφαλείας, ασύρματης ευκολίας, εύκολη εγκατάσταση και ελκυστικά χαρακτηριστικά για τον καταναλωτή για κάθε οικιακή ή μικρή εμπορική εγκατάσταση.


Ασύρματος Συναγερμός HikVision

Axiom, η νέα οικογένεια συστημάτων συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού της HikVision

Ασύρματη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Με αξιόπιστο επώνυμο εξοπλισμό που παρέχει προστασία και ποιότητα και σέβεται την αισθητική του χώρου σας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Axiom είναι η τεχνολογία IVaaS (Intruder Varification on a Service) που μπορεί να συνδυάσει το σύστημα συναγερμού με το σύστημα CCTV, επιτρέποντας την αξιόπιστη και ενιαία διαχείρισή τους μέσα από την ίδια εφαρμογή HIK-Connect και το ίδιο λογισμικό iVMS-4200

Διαθέτει γρήγορη προβολή συμβάντων και εγγραφών video, ελέγχει την κατάσταση των ασύρματων συσκευών, αλλάζει τις ρυθμίσεις και παρακάμπτει ζώνες, οπλίζει και αφοπλίζει εύκολα το σύστημα. Πλήρης γκάμα από ασύρματες σειρήνες, ασύρματες μαγνητικές επαφές, ασύρματοι ανιχνευτές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, ασύρματο πληκτρολόγιο, ασύρματη πιεζοηλεκτρική σειρήνα, ασύρματος πυρανιχνευτής, ασύρματα τηλεχειριστήρια.

DS-PWA32-NKT

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο DSPKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF. 

DS-PWA32-NKGT

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HGR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi, GPRS (2G) και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο DS-PKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF.

DS-PWA32-NKST

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HSR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi, 4G και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο
DS-PKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF.


Σύστημα Συναγερμού Artec

Με τη νέα γενιά υβριδικών συστημάτων συναγερμού της Artec, ο χρήστης μέσω του DTMF με ελληνικές φωνητικές οδηγίες ή και μέσω του νέου cloud app για smartphones, μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει το σύστημα, να ελέγξει εάν είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο καθώς και να κάνει επόπτευση του χώρου εφόσον συνδεθεί με κάμερα. Στην υβριδική λειτουργία του, τα ασύρματα αισθητήρια (επαφές, ραντάρ, τηλεχειριστήρια) λειτουργούν με μπαταρία λιθίου για μεγάλη διάρκεια ζωής περιορίζοντας την χρήση καλωδίων. Οι πίνακες Artec παρέχονται με 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας & ανάλογα με την έκδοση, διαθέτουν 2-8 τηλεφωνικούς αριθμούς και 2 κωδικούς για σύνδεση με Κ.Λ.Σ. (Κέντρο Λήψεως Σημάτων). Επίσης μπορούν πλέον να επεκταθούν μέχρι 92 ζώνες συνολικά.

Δικτυακός πίνακας συναγερμού 128 ζωνών

AR-88 PSTN/LAN/GPRS 

Περιλαμβάνει:

 • Κεντρική μονάδα AR-88 GPRS/PSTN/LAN
 • LCD Touch πληκτρολόγιο AR-88
 • Πλαστικό κουτί
 • Τροφοδοτικό
 • Δικτυακός/LAN/GPRS/PSTN πίνακας συναγερμού AR-88 128 ζωνών
 • Διαθέτει 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες 868MHz στην κεντρική πλακέτα 
 • Οι ενσύρματες ζώνες μπορούν να επεκταθούν στις 96 μέσω 8 ζωνών BUS επεκτάσεων ή module 7601
 • Υποστηρίζει 4 partition και μέχρι 8 touch πληκτρολόγια
 • Υποστηρίζει σύνδεση με ΚΛΣ, μέσω LAN (SIA-TCP) και μέσω PSTN (CID)
 • Διαθέτει 4 προγραμματιζόμενα PGM
 • Διαθέτει εφαρμογή CLOUD για Smartphone και Web Interface για σύνδεση από PC, για πλήρη χειρισμό και παραμετροποίηση του συστήματος από χρήστη και εγκαταστάτη 
 • Δυνατότητα παραμετροποίησης του τρόπου μετάδοσης των συμβάντων σε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας, ΚΛΣ, SMS, τηλέφωνα

Ασύρματος Συναγερμός Ajax

Οι ασύρματοι συναγερμοί Ajax έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν αποτελεσματικά την κατοικία σας και τον επαγγελματικό σας χώρο απομακρύνοντας τους επίδοξους εισβολείς. Είναι συστήματα που μπορούν να επεκταθούν εύκολα με ανιχνευτές εισόδου, πυρκαγιάς και πλημμύρας, καθώς και ρελέ για την εξ' αποστάσεως διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών. Οι ανιχνευτές μπορούν να συνδεθούν πολύ εύκολα στην εφαρμογή για κινητά iOS και Android και η εφαρμογή θα σας επιτρέπει να οπλίσετε - αφοπλίσετε το σύστημα και να δημιουργήσετε καρτέλες με τις συσκευές σας (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση του σήματος, τη στάθμη της μπαταρίας και τη θερμοκρασία). Υπάρχει η δυνατότητα pet friendly ανιχνευτών και μπορούν να προστεθούν έως 99 νέοι χρήστες σε κάθε σύστημα. Συνδυάζεται με κάμερες τρίτων κατασκευαστών και σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, ο συναγερμός Ajax, θα συνεχίσει να προστατεύει το σπίτι ή την επιχείρηση σας παρέχοντάς σας έως και και 16 ώρες αξιόπιστης λειτουργίας. 

Ajax Systems - Starter Kit 

 • Κεντρική μονάδα (Hub control panel)
 • Ανιχνευτής κίνησης (MotionProtect)
 • Μαγνητική επαφή (DoorProtect)
 • Τηλεχειριστήριο (SpaceControl)
 • IP + GSM/GPRS (Micro SIM 2G)
 • Σε λευκό και μαύρο χρώμα

Ajax Systems - Starter Kit Plus 

 • Κεντρική μονάδα (Hub control panel)
 • Ανιχνευτής κίνησης (MotionProtect)
 • Μαγνητική επαφή (DoorProtect)
 • Τηλεχειριστήριο (SpaceControl)
 • IP + WiFi + GSM (Dual SIM)
 • Σε λευκό και μαύρο χρώμα

Ajax Systems - Starter Kit Cam

 • Κεντρική μονάδα (Hub control panel)
 • Ανιχνευτής κίνησης με ενσωματωμένη κάμερα (MotionCam)
 • Μαγνητική επαφή (DoorProtect)
 • Τηλεχειριστήριο (SpaceControl)
 • IP + GSM (Dual SIM)
 • Σε λευκό και μαύρο χρώμα

Σύστημα Συναγερμού Inim

Η Inim ιδρύθηκε το 2005 και ειδικεύεται σε συστήματα ασφαλείας για τον βιομηχανικό κόσμο με επέκταση στον ιδιωτικό τομέα. Από το σχεδιασμό έως την παραγωγή, από τις δοκιμές έως το μάρκετινγκ, κάθε προϊόν Inim κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Τα συστήματα ασφαλείας Inim προστατεύουν τους χώρους από απόπειρες εισβολής, κλοπή και διάρρηξη. Εξασφαλίζουν ανίχνευση υψηλής ακρίβειας και ειδοποίηση συναγερμού για να εξουδετερώσουν τη δραστηριότητα παραβίασης. Με το Inim, η ασφάλεια ενώνεται με ευκολία.

SMARTLIVING 515

Πίνακας συναγερμού 5 ζωνών, επεκτεινόμενος σε 15, με 5 υποσυστήματα.

CONCEPT/G-B

Πληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD

INIM PRIME 120L

Πίνακας συναγερμού 10 ζωνών, επεκτεινόμενος σε 120, με 20 υποσυστήματα.Δυνατότητα σύνδεσης με INIM Cloud.