Συναγερμοί

Το 2018 σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ σημειώθηκαν 20.871 κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες και 7.808 σε καταστήματα. Τα παραπάνω στατιστικά επιβάλουν την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στα καταστήματα, εταιρίες και οικίες όπως και τον εκσυγχρονισμό τους σε περίπτωση που αυτά είναι πεπαλαιωμένα. Η πεποίθηση ότι με μια κλειδαριά ασφαλείας ή ένα απαρχαιωμένο σύστημα συναγερμού, είμαστε απόλυτα προστατευμένοι, είναι εντελώς λανθασμένη. Για τις κλειδαριές ασφαλείας σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα τους στην αγορά κυκλοφορούν video παραβίασης τους στο web, όπως και για τους συναγερμούς σε περίπτωση που γίνεται επικοινωνία μόνο με τηλεφωνική γραμμή, είναι πολύ εύκολο να κοπεί το καλώδιο τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα την μη έγκαιρη προειδοποίηση. 

Η KMP Solutions σας προτείνει λύσεις σε μεγάλη γκάμα εξοπλισμού και κατασκευαστών ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα.

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας!


Σύστημα Συναγερμού Paradox

SP4000 / SP5500 / SP6000 / SP7000

Τα Paradox Spectra είναι ένα ιδανικό σύστημα ασφαλείας για κάθε οικιακή ή εμπορική κτηριακή εγκατάσταση που χρειάζεται έως και 32 ζώνες προστασίας. Τα διευρυμένα κέντρα Spectra παρέχουν περισσότερες δυνατότητες όπως η εφαρμογή StayD που απλοποιεί τη ζωή σας και το καθιστά ασφαλέστερο, προστατεύοντας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αφοπλίσετε το σύστημα -  ακόμη και κατά την είσοδό σας σε μια οπλισμένη περιοχή. 

EVO192 / EVO HD

Όλα τα κέντρα της σειράς DigiPlex EVO παρέχουν υψηλότερο επίπεδο προστασίας για τράπεζες, υψίστης ασφαλείας,   στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτήρια καθώς και πολυτελείς κατοικίες που η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα κέντρα Digiplex EVO ενσωματώνουν και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης.                                                                                                                                             

MG500 / MG 5050 / MG 6250

Η σειρά Magellan με αμφίδρομα ασύρματα συστήματα ασφαλείας σας προσφέρει ένα  συνδυασμό ασφαλείας, ασύρματης ευκολίας, εύκολη εγκατάσταση και ελκυστικά χαρακτηριστικά για τον καταναλωτή για κάθε οικιακή ή μικρή εμπορική εγκατάσταση.


Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού HikVision

Axiom, η νέα οικογένεια συστημάτων συναγερμού και οικιακού οικιακού αυτοματισμού της HikVision

Ασύρματη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Με αξιόπιστο επώνυμο εξοπλισμό που παρέχει προστασία και ποιότητα και σέβεται την αισθητική του χώρου σας. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Axiom είναι η τεχνολογία IVaaS (Intruder Varification on a Service) που μπορεί να συγκλίνει το σύστημα συναγερμού με το σύστημα CCTV, επιτρέποντας την αξιόπιστη και ενιαία διαχείριση τους μέσα από την ίδια εφαρμογή (HIK-Connect) και το ίδιο λογισμικό (iVMS-4200). 

Διαθέτει γρήγορη προβολή συμβάντων και εγγραφών video, ελέγχει την κατάσταση των ασύρματων συσκευών, αλλάζει τις ρυθμίσεις και παρακάμπτει ζώνες, οπλίζει και αφοπλίζει εύκολα το σύστημα. Πλήρης γκάμα από ασύρματες σειρήνες, ασύρματες μαγνητικές επαφές, ασύρματοι ανιχνευτές εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα, ασύρματο πληκτρολόγιο, ασύρματη πιεζοηλεκτρική σειρήνα, ασύρματος πυρανιχνευτής, ασύρματα τηλεχειριστήρια.

HikVision DS-PWA32-NKT

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο DSPKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF. 

HikVision DS-PWA32-NKGT

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HGR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi, GPRS (2G) και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο DS-PKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF.

HikVision DS-PWA32-NKST

Kit αποτελούμενο από 1 ασύρματη κεντρική μονάδα DS-PWA32-HGR με ενσωματωμένο LAN, Wi-Fi, 4G και proximity reader σε λευκό χρώμα, 1 ασύρματο τηλεχειριστήριο
DS-PKFE-5, 1 ασύρματη μαγνητική επαφή μικρού μεγέθους DS-PD1-MC-WWS(H), 1 ασύρματο ραντάρ DS-PD2-P10P-W και 5 RFID proximity tags σε μορφή μπρελόκ DS-PTS-MF.


Συστήματα Συναγερμού Artec

Με τη νέα γενιά υβριδικών συστημάτων συναγερμού της Artec, ο χρήστης των συστημάτων μέσω του ενσωματωμένου DTMF και ακολουθώντας τις ελληνικές φωνητικές οδηγίες ή και μέσω του νέου cloud app για smartphones, μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει το σύστημα, να ελέγξει εάν είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο καθώς και να κάνει ακρόαση του χώρου αν έχουν εγκατασταθεί μικρόφωνα. Στην υβριδική λειτουργία του, τα ασύρματα αισθητήρια (επαφές, ραντάρ, τηλεχειριστήρια) λειτουργούν με μπαταρία λιθίου για μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πίνακες Artec παρέχονται με 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας & ανάλογα με την έκδοση, διαθέτουν 2-8 τηλεφωνικούς αριθμούς και 2 κωδικούς για σύνδεση με Κ.Λ.Σ. (Κέντρο Λήψεως Σημάτων). Επίσης μπορούν πλέον να επεκταθούν μέχρι 92 ζώνες συνολικά.

Δικτυακός πίνακας συναγερμού 128 ζωνών

AR-88 PSTN/LAN/GPRS 

Περιλαμβάνει:

 • Κεντρική μονάδα AR-88 GPRS/PSTN/LAN
 • LCD Touch πληκτρολόγιο AR-88
 • Πλαστικό κουτί
 • Τροφοδοτικό
 • Δικτυακός/LAN/GPRS/PSTN πίνακας συναγερμού AR-88 128 ζωνών
 • Διαθέτει 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες 868MHz στην κεντρική πλακέτα 
 • Οι ενσύρματες ζώνες μπορούν να επεκταθούν στις 96 μέσω 8 ζωνών BUS επεκτάσεων ή module 7601
 • Υποστηρίζει 4 partition και μέχρι 8 touch πληκτρολόγια
 • Υποστηρίζει σύνδεση με ΚΛΣ, μέσω LAN (SIA-TCP) και μέσω PSTN (CID)
 • Διαθέτει 4 προγραμματιζόμενα PGM
 • Διαθέτει εφαρμογή CLOUD για Smartphone και Web Interface για σύνδεση από PC, για πλήρη χειρισμό και παραμετροποίηση του συστήματος από χρήστη και εγκαταστάτη 
 • Δυνατότητα παραμετροποίησης του τρόπου μετάδοσης των συμβάντων σε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας, ΚΛΣ, SMS, τηλέφωνα