Κάμερες Ασφαλείας

Η επιτακτική ανάγκη της εποχής για την ασφάλεια της ιδιοκτησίας και της περιουσίας σας, μας οδήγησε στην συνεργασία με επώνυμους και αξιόπιστους συνεργάτες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας του CCTV, μας επιτρέπει να παρέχουμε λύσεις εγκατάστασης σύγχρονων υβριδικών καμερών υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας την υφιστάμενη καλωδίωση αναλογικού σήματος ώστε να μειώνεται το κόστος αλλά και οι απαιτούμενες εργασίες τοποθέτησης. 

Εγγυόμαστε την σωστή εγκατάσταση καμερών ασφάλειας αλλά και την επισκευή τους και σας προσφέρουμε μακροχρόνια εγγύηση υλικού και εργασιών.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!


Wisenet CCTV & ANPR

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Wisenet της Hanwha Techwin, παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένες λύσεις, από την επιτήρηση της πόλης έως την προστασία δρόμων, αερολιμένων, λιμένων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Η φιλοδοξία της στον τομέα της βιντεοεπιτήρησης προχωράει προς την κατεύθυνση ενός ολοκληρωμένου παρόχου λύσεων ασφάλειας. Επενδύουν στην έρευνα και την ανάπτυξη περισσότερο από ποτέ για να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δυνατότητές τους στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης και συναγερμού εισβολής.

Κάμερες Παρακολούθησης

Καταγραφικά CCTV

Οθόνες & Αξεσουάρ


Λύσεις Διαχείρισης Κυκλοφορίας

Θερμικές Κάμερες

Λογισμικό Παρακολούθησης


Dahua Technology

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Dahua «Καινοτομία για Όλους», προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως κάμερες IPC, NVR, HDCVI, HCVR, PTZ κάμερες, θερμικές κάμερες, Access Control, Video Intercom, Mobile & Traffic προϊόντα, VMS κλπ. 

Η Dahua Technology κατατάχθηκε στην 2η θέση στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού CCTV και βίντεο παρακολούθησης σύμφωνα με μια έκθεση της IHS από το 2014 και κατέλαβε την 2η θέση στο "2018 a & s Security 50".

Κάμερες Παρακολούθησης

PTZ Κάμερες

Θερμικές Κάμερες

Καταγραφικά CCTV

Access Control

Video Intercoms

Νέο Προϊόν

Η πιο εξελιγμένη κάμερα της Dahua Technology με λειτουργίες AI (Artificial Intelligence). Με ανάλυση 8MP και φακό εστίασης 2.7-12mm. Αποτελεί την ναυαρχίδα στις δικτυακές κάμερες νέα γενιάς καθώς προσφέρει την δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας υποστηρίζοντας:

 • Αναγνώριση προσώπου (Face Recognition)
 • Διαχείριση και αναγνώριση πινακίδων αυτοκινήτων (ANPR)
 • Ανάλυση και διαχωρισμό κατά την αναζήτηση ανάμεσα σε άνθρωπο, όχημα και τα χαρακτηριστικά τους
 • People counting (Καταμέτρηση ατόμων)
 • Λειτουργίες περιμετρικής προστασίας
 • Ιδανικό για περιοχές με δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ομίχλη, βροχές, έντονη βλάστηση, μακρινές αποστάσεις.


Hikvision CCTV

Η Hikvision είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής CCTV στον κόσμο (independent IMS reports) και ο Ν.1 σε πωλήσεις. Πιστεύοντας στις ανοιχτές τεχνολογίες και έχοντας βαρύνουσα άποψη στην βιομηχανία του CCTV υιοθέτησε από την αρχή το πρότυπο HDTVI που μάλιστα ενσωματώνει και την υποστήριξη των υπολοίπων προτύπων CVI, AHD και συμβατικό αναλογικό video CVBS. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα CCTV όλων των τεχνολογιών και δυνατοτήτων.

Κάμερες

PTZ Κάμερες

Θερμικές Κάμερες

Καταγραφικά CCTV 

Νέα Προϊόντα

DS-2CV2021G2-IDW 2.8

Ασύρματη-ενσύρματη δικτυακή κάμερα Bullet 2MPεξωτερικού χώρου, 1/2.7'', σταθερός ευρυγώνιος φακός 2.8mm (γωνία θέασης 112°), υπέρυθρος φωτισμός (IR) εμβέλειας ως 30m, ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, σύνδεση Wi-Fi (WPS) με 2 εξωτερικές κεραίες για μεγαλύτερη εμβέλεια ως και 120m σε ανοικτό χώρο ή Ethernet, υποδοχή κάρτας Micro SD/SDHC/SDXC ως 256GB για τοπική καταγραφή video, βαθμός στεγανότητας IP66, τροφοδοσία 12VDC (περιλαμβάνεται τροφοδοτικό), 89x176x73mm.

DS-2CD2386G2-ISU/SL2.8

Δικτυακή κάμερα Dome 8MP (4K) AcuSense 2nd Generation, τεχνολογία DarkFighter, μεγάλο αισθητήριο 1/1.8", σταθερός ευρυγώνιος φακός 2.8mm (γωνία θέασης 110.7°), υπέρυθρος φωτισμός (ΕΧIR 2.0) εμβέλειας ως 30m, ενσωματωμένο μικρόφωνο, δυνατότητα σήμανσης συναγερμού με λευκό φωτισμό που αναβοσβήνει και αναπαραγωγή ηχητικών μηνυμάτων από ενσωματωμένο μεγάφωνο, υποδοχή κάρτας Micro SD/SDHC/SDXC ως 256GB για τοπική καταγραφή video, βαθμός στεγανότητας IP66, τροφοδοσία PoE ή 12VDC, κατανάλωση 9W / 10W (PoE), 138×126mm.

DS-2CD2T46G2-2I 2.8

Δικτυακή κάμερα Bullet 4 / 5MP AcuSense 2nd Generation, τεχνολογία DarkFighter, 1/2.7", σταθερός ευρυγώνιος φακός 2.8mm (γωνία θέασης 103°), υπέρυθρος φωτισμός (ΕΧIR 2.0) εμβέλειας ως 60m, false alarm filter by target classification, υποδοχή κάρτας Micro SD/SDHC/SDXC ως 256GB για τοπική καταγραφή video, βαθμός στεγανότητας IP67, τροφοδοσία PoE ή 12 VDC, κατανάλωση 7.5 W / 9 W (PoE), 105×290 mm.


Λύσεις Διαχείρισης Κυκλοφορίας Vigilate Vision 

Η Vigilate Vision είναι ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς της ασφάλειας και της κυκλοφορίας, ειδικευμένη στην παραγωγή προϊόντων τεχνολογίας και λογισμικού ανάλυσης εικόνας. Η Vigilate Vision προχωρά πέρα από τα κλασικά παραδείγματα της ANPR κάμερας και εισάγει μια νέα αντίληψη για τα προϊόντα: τα ιδεατά συμβάντα κυκλοφορίας και τη μετατροπή τους σε δεδομένα που μπορούν εύκολα να συνδεθούν με την περιοχή. Ο στόχος αυτής της νέας φιλοσοφίας είναι να μπορεί να αντιπροσωπεύει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ελέγχου της κυκλοφορίας και ασφάλειας με εικονικό τρόπο. 

Αναγνώριση Πινακίδων + IP Κάμερα Επιτήρησης + Έλεγχος της κυκλοφορίας + Ταξινόμηση όλα τα διαθέσιμα δεδομένα σε ψηφιακή μορφή.

 • Ευφυή προϊόντα παρακολούθησης βίντεο
 • Προϊόντα βιομετρικής ασφάλειας
 • Προϊόντα αναγνώρισης πινακίδων
 • Έλεγχοι και προϊόντα ανάλυσης κυκλοφορίας
 • Cloud και ιδιωτικές πλατφόρμες για τη διαχείριση της ασφάλειας
 • Cloud και ιδιωτικές πλατφόρμες για τη διαχείριση της κυκλοφορίας

Κάμερες για ανάλυση & έλεγχο κυκλοφορίας

Επαγγελματικά προϊόντα για την αυτόματη αναγνώριση πινακίδων αυτοκινήτων (ANPR), που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης. Ενσωματώνουν υλικό και λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την απόδοση του κάθε προϊόντος. Η στρατηγική της χρήσης του ενσωματωμένου LED, επιτρέπει την λειτουργία του σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, εξασφαλίζοντας πάντα την ίδια απόδοση αναγνώρισης. Η σύνδεση IP μέσω θύρας Ethernet, 3G ή WiFi δίνει την δυνατότητα ενσωμάτωση του προϊόντος σε υπάρχοντα δίκτυα παρακολούθησης ή κυκλοφορίας. Τα ανοικτά πρωτόκολλα του τύπου RPC, http, FTP ενισχύουν την απλή λειτουργία της διασύνδεσης λογισμικού του προϊόντος. Το v-PLATE είναι ήδη ενσωματωμένο στην πλατφόρμα v-SUITE.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ V-PLATE
είναι εξοπλισμένες με έναν υπέρυθρο φακό

v-PLATE A0

v-PLATE A1 / v-PLATE A2

v-PLATE A2HD / v-PLATE A5


Smart κάμερες για ανάλυση οδικής κυκλοφορίας

Η σειρά v-LANE περιλαμβάνει τη νέα ιδέα προϊόντος για την ανάλυση και τον έλεγχο του οδικού συστήματος Smartcity. Μια σειρά προϊόντων που βασίζονται σε ισχυρούς αλγόριθμους ανάλυσης βίντεο, προκειμένου να παρέχουν ποιοτικά δεδομένα και πληροφορίες σε σύγχρονες πλατφόρμες ελέγχου εδάφους. Στην πραγματικότητα, η σειρά v-LANE εκτός από τον αλγόριθμο OCR ανάγνωσης χαρακτήρων, παρέχει μια σειρά από λειτουργίες όπως: ταξινόμηση τύπου οχήματος, ταυτοποίηση του οχήματος σε 6 κλάσεις χρωμάτων, εκτίμηση ταχύτητας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ V-LANE
είναι εξοπλισμένες με δύο φακούς, έναν υπέρυθρο και έναν έγχρωμο

v-LANE A1 / v-LANE A2

v-LANE A2HD / v-LANE A5