Κάμερες Ασφαλείας

Η επιτακτική ανάγκη της εποχής για την ασφάλεια της ιδιοκτησίας και της περιουσίας σας, μας οδήγησε στην συνεργασία με επώνυμους και αξιόπιστους συνεργάτες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας του CCTV, μας επιτρέπει να παρέχουμε λύσεις εγκατάστασης σύγχρονων υβριδικών καμερών υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας την υφιστάμενη καλωδίωση αναλογικού σήματος ώστε να μειώνεται το κόστος αλλά και οι απαιτούμενες εργασίες τοποθέτησης. 

Εγγυόμαστε την σωστή εγκατάσταση καμερών ασφάλειας αλλά και την επισκευή τους και σας προσφέρουμε μακροχρόνια εγγύηση υλικού και εργασιών.


Wisenet CCTV & ANPR

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Wisenet της Hanwha Techwin, παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένες λύσεις, από την επιτήρηση της πόλης έως την προστασία δρόμων, αερολιμένων, λιμένων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Η φιλοδοξία της στον τομέα της βιντεοεπιτήρησης προχωράει προς την κατεύθυνση ενός ολοκληρωμένου παρόχου λύσεων ασφάλειας. Επενδύουν στην έρευνα και την ανάπτυξη περισσότερο από ποτέ για να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές δυνατότητές τους στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης και συναγερμού εισβολής.

Κάμερες Παρακολούθησης

Καταγραφικά CCTV

Οθόνες & Αξεσουάρ


Λύσεις Διαχείρισης Κυκλοφορίας

Θερμικές Κάμερες

Λογισμικό Παρακολούθησης


Dahua Technology

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Dahua «Καινοτομία για Όλους», προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως κάμερες IPC, NVR, HDCVI, HCVR, PTZ κάμερες, θερμικές κάμερες, Access Control, Video Intercom, Mobile & Traffic προϊόντα, VMS κλπ. 

Η Dahua Technology κατατάχθηκε στην 2η θέση στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού CCTV και βίντεο παρακολούθησης σύμφωνα με μια έκθεση της IHS από το 2014 και κατέλαβε την 2η θέση στο "2018 a & s Security 50".

Κάμερες Παρακολούθησης

PTZ Κάμερες

Θερμικές Κάμερες

Καταγραφικά CCTV

Access Control

Video Intercoms


Hikvision CCTV

Η Hikvision είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής CCTV στον κόσμο (independent IMS reports) και ο Ν.1 σε πωλήσεις. Πιστεύοντας στις ανοιχτές τεχνολογίες και έχοντας βαρύνουσα άποψη στην βιομηχανία του CCTV υιοθέτησε από την αρχή το πρότυπο HDTVI που μάλιστα ενσωματώνει και την υποστήριξη των υπολοίπων προτύπων CVI, AHD και συμβατικό αναλογικό video CVBS. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα CCTV όλων των τεχνολογιών και δυνατοτήτων.

Κάμερες

PTZ Κάμερες

Θερμικές Κάμερες

Καταγραφικά CCTV